Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Saturday, July 17, 2010

saya nk shawl free dari QOMA's Boutique

salam semua...
ari ni aq nk tulis pasal 1 of boutique yg aq ske explore brg2 dy...
mmg chantex2 berkenan pun ada tp x berkesempatan nk beli lg dari QOMA's BOUTIQUE
by the way aq tulis entry ni sbb dgr2 dowg nk bg shawl free..huhuhu

actually im very proud ngan owner boutique ni
cz sebaya ngan aq...=)
muda2 lg dh ada butik sndri(nk follow cm dy lah)

ok2 back to story
klu kowg2 penah singgah kt boutique ni msti kowg tau ape yg ada kt sne
mcm2 ada..(dh mcm astro dh..heheheh)
collection baju,bag,accesories n yg paling syok
collection shawl dowg....


meh kite tgk ape yg ada..:

QOMA's BOUTIQUE in dara.com edisi july



ni plak collection anak tudung syria digayakan dgn shawl QOMA's boutique
dowg jgk pkai picture profile kt facebook dowg..
sgt2 chantex...=)


accesories yg ada.

ni collection cardigan.

antara shawl yg dijual.

klu nk tgk ngan lebih byk sila lah melawat ke QOMA's BOUTIQUE

cik QOMA sye dh suggest kan dh kawan2 sye untuk kamo..=)





Monday, July 12, 2010

braces penyeri hidupku...

ari ni nk bercakap ttg braces yg dh dkt setahun lebih terdakap kt gigiku ini... smlm aq ada appointment ngan doktor untuk wat check up kt gigiku ni... smlm tukar kaler lg..xtau msk yg smlm 2 kali keberapa dh tukar kaler..:P sepanjang aq pkai braces ni mmg mcm2 dugaan.. mmg sakit sebenar nye tp sakit 2 akan dtg ble ada checkup ngan doktor r cz doktor ketatkan besi2 ni untuk wat gigi aq bergerak haaa time lah mmg sensara ble gigi2 dh bergerak untuk tkr kedudukan.. owg mmg nmpak cntik unik n ect braces ni tp sakit dy sndri tggung r sbb sndri nk pkai.. huhuhuhu.... tp aq ske kot tgk gigi aq... mmg dh byk berubah cpt je rasa..:P sayang rasa nk buka nnt... hahahha msti rasa xselesa mcm time mula2 aq pkai dlu... teringat kot time mula pkai dlu mmg ckp dh mcm owg keling kot sbb asyik x betol je sebutan... huhuhu meh kite tgk koleksi gigi aq r..


1)



2)


Saturday, July 10, 2010

ber-FACEBOOKING hold day...



hari seharian mengadap lappy berfacebook...
bosan xtau nk wat pe..emmm
sebek line wireless pakcik dpn ni xmeragam..
so bleh men ternet sampai lebam..hahhaahhah

pix yg kt atas 2 adalah profile pix yg aq gune skarang
xtau lah untuk jangka masa berapa lama aq akan mggunakan pix 2 sbgai profile pix..:P
jam pun dh menunjukkan pukul 5 still lg on9 FB..hahha
nmpak gayenye smpai ke mlm kali akan terON..

actually aq sbnrnya nk g kuantan to day nk tgk movie
cz jelez tgk member2 aq smua dh p tgk eclipse
tp kete xde...mmmm
jd kne cari DVD cz klu nk tgu blik kl comform dh abd tayangan...

ok its all for to day...X_X

Friday, July 9, 2010

seminggu dh berlalu...


hahahhahahhaha....
dh semggu kot aq menjalani ni hidup aq sperti biasa as stdent...
klas pun dh start tp xblaja lagi...
so boring..X_X
ni pun dh ujung mggu xtahu nk wat pe xde yg menarik pun nk dilakukan..

huhuhu..
rasa mlm ni nk layan lagu FYNN JAMAL-150 JUTA...
sekian terima lah..:P