Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Sunday, October 31, 2010

MOOD:final E.X.A.M 10'







dah puas lihat pic2 kt atas 2...???
tu smua aktiviti yg dilakukan ketika diri masih menghadapi peperiksaan
final sem..huhuhu
hebatkan????
pada tanggal 11.11.10 tamat lah peperiksaan akhir untuk peringkat DIPLOMA aq..
insyaalah...(doakan ye kawan2)
alhamdulillah everthing aq hadapi ngan senyuman..
actually aq xde lah berfoya giler2..stdy 2 lebih jgk..
tp ada gak r ruang nk meRELAXkan diri...

hope aq bleh menghabiskan DIPLOMA aq dgn cemerlang..
untuk kawan2 seperjuangaan..
klu pnjang umor kite jmpe dkt majlis konvokasyen nnt k...=)

Sunday, October 24, 2010

LIhat Diri Saya







entry kali ini sya nk bercerita ttg saya..
saya mmg ske berfasion
xkesah r ada owg ske ke x.
yg pnting aq suke..huhuhu..

tp owg kuat yg mengkritik ada lah MAMA saya..
hahaha..

dari kecik lagi mmg suke melaram..
2 tg dh besar melekat nk melawa jew keje..=)

I L.O.V.E MY SELF

KAWAN-KAWAN SAYA PERLUKAN BANTUAN ANDA


kawan2 saya perlukan bantuan anda untuk mencuba nasib saya untuk menang contest OXY
Cara dy senang saje anda hanya perlu menekan button"LIKE" untuk menvoting saya..
saya mempetaruhkan pic saya bersama kawan2 UITM TERENGGANU
semasa bercuti di Pulau Perhentian
pada 13-14 mei 2010


pic ni lah yang dipetaruhkan

mari ramai2 LIKE pic ni ok..=)

Tuesday, October 19, 2010

ohh dy kembali lagi..FINAL EXAM

ohh no..
dh nk start FINAL EXAM..

nmpak nye keBUZYan akan kembali melanda.
mmg killer paper r aq sem ni..
paper aq start 27/10/10
until 11/11/10

ok sekian terima kasih..
just nk bgtau final dh babe..=)

Sunday, October 17, 2010

hari sebelum dan selepas


Salam to reader2 smua...
lama dh x update blog yg dh bersawang mcm umah drakula(huhuhu tipu jew)
acctually im a buzy women untuk beberapa mggu yg lepas..hahaha
almaklum r pelajar akhir dip.akaun..=)(bakal menamatkan pengajian)

okey2 meh kite mula bercerita..
mggu ni dh start stdy week untuk pelajar2 UiTM
untuk mengulangkaji pelajar b4 mghadapi Final yg akan
start pada 20 0ct 2010

dengan kesempatan ini saya Rosnadia Mat Sah mengambil
telah membuat keputusan untuk balik ke
rumah..=)

hahahaha merepek btol..

b4 balik smpat r aq g berDATING jap ngan B'aq..
hahahhaa

g mkn pun..
pas2 kne smbelih ngan tokey kdai mkn 2..
giler mkn nasi goreng 2
air nescafe ais n kopi ais
RM17..
giler cekip darah btol...aaarrrggg

Pic2 b4 balik KL:

"LADY GAGA" versi ROSNADIA

muka owg kekenyangan
n yg kne tipu.hahaha
budak muchuk saya
capture by B

ni pic2 time dh balik KL:

berangan btol minah ni..hahha..
pic ni time nk g kenduri kawen ank kawan abh kn bangi..
b4 g 2 g singgah umah kak jue jmpe abg anang(brother in law)

sekian ,terima kasih
dh nk balik terengganu dh untuk menjalankan tanggung jawab
sebagai seorang pelajar...=)

Saturday, October 9, 2010

impian yang ingin dijadikan KENYATAAN


huhuhuhu u all smua..
lame aq xberBLOGGING bersama kowg..
bz melanda diriku ini smpai sesak
n benak kepala otak aq ni...
hahahhaaha tipu jew..=)
ok lah mls nk beb
al panjang2 kan2..
actually aq tulis entry kali ni disbbkan diri aq yg meronta2 nk tulis..ha
hahaha
giler r diriku ini(maaf saya akan jd giler ble nk kan sesuatu...=)
semalam tetiba je rasa ble r aq nk dpt capai ape yg aq nk untuk 2010 ni..hahaha
nk tahu
ape
dy???
dy ada lah sebuah kamera DSLR..hahahha
(ngok ingat kn nk target 2010 sbg pelajar akhir yg akan menamatkan pengajian dgn cemerlang.)..0HAhahahaha
dh lame kot nk kn bnde ni tp fulus ni x ckp2 je rasa..
hahahah....
aq nk kn bnde ni sbb hobi
yg ske tgkap gmbar minat kot...
ingat kan ble capai dapat kan b4 aq abs blajar kn tganu ni...
cz view kt cni mmg cntik2 kot...
tp xpe lah nk wat cmne xtcapai lg kn2..
nmpak nye kne dtg tganu
lg r..semata2 nk bergmba...
hahahhahhaha...

model impian ad
a lah NIKON D5000..=)

MAAF MODEL YG DICARI TIDAK DIPAMERKAN.HARAP MAKLUM