Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Monday, January 3, 2011

Days 1:Jom melancong ke Medan

Salam semua
sowie terlambat update my blog
sedikit kesedihan terpancar ok...
disebabkan bil" BerukBand" kene bar...hahahaha
nk wish new year malu lah sbb dh terlambat beberapa hari dah ni..
tp xpelah wish jelah dlm entry ni...

HAPPY NEW YEAR 2011..=)

segala kenangan, kedukaan, kesedihan di tahun 2010
akan diluputkan
harus semangat di tahun yg baru

huhuhuhuhu
berbalik ke cerita sebenarnya
aq telah melabuhkan tirai 2010
dengan pergi vacation ngan famili aq
tp kali ni hanya aq ,abah dam mama jew yg g
coz si Gemuk a.k.a adik
dy aq kuliah lagi...

percutian kali hanya 5 hari 4 mlm jew
ke Medan Indonesia
25-29 dis 2010

hahahahaha time 2 jgk r AFF suzuki berlangsung
even aq di negara pihak lawan
aq still xlupa nk sokong negara kelahiran negara kesayangan ni
huhuhuhu mcm2 berita r ditomohkan ke Malaysia
oleh TIMNAS indonesia
tp ada aq kesah???
hahahahha yg penting
I love U lah team Malaysia
'HARIMAU MALAYA"

Banyak pengalaman aq dapat di negara owg
dan baru aq tahu hargai negara dan kerajaan malaysia
coz if kowg kesana mmm xtahu r
kowg dapat merasa nek LRT ke MONORAIL ke ape
pada tahun ke berapa
klu rasa2 nk hidup di era 80-an
try r g Indonesia
time 2 baru kowg tau rasa nikmatnya duk MALAYSIA

Jom ikuti pengalaman di Medan:

Flight aq jam 9.00 mlm
of course lah AIRASIA yg menerbangkan kami
"everybody can fly"
perjalan ke Medan hanya 55 minit shj
ok i repeat 55 minit
jauh lagi nk balik terengganu yg mkn masa 6 jam


mama and abah yg khusuk tgk menu
padahal bkn nk mkn pun
sape2 yg order makanan 2 mmg xsempat nk mkn
owg kate "kentuk pun xlepas lagi dh sampai"
hahahahaha

Kami tiba di LAPANGAN TERBANG POLANI MEDAN
jam 8.55 mlm waktu tempatan
tp klu ikt jam Malaysia dh 9.55mlm
coz di sebabkan perbezaan waktu sejam

bau sudah selamat mendarat di POLANI MEDAN
Mama & Abah

Sampai2 trus ke kaunter imigresen & kastam
cari2 beg bagai
dan kami trus cari penyambut tetamu selaku
our touristguide r
PAK SALEM
(sowie xde pix dy pun)
dan terus dy bawa kami ke hotel
Hotel Ibunda
Sampai2 hotel check-in
trus melabuhkan diri di katil dan trus tertido
kepenatan
bilik mlm ni kecik sikit
bkn untuk family
bilik untuk 2owg dan ditambah extra tilam
coz kehabisan bilik melanda
its ok lh jnji dapat tido ngan selesa
bilik 2 harga nya sekitar 270,000 DRP





No comments:

Post a Comment