Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Thursday, April 28, 2011

Contest Alya:Kamu dan Alam


Salam blogger semua
hari aq join lg contest..huhuhu
xtahu lah nape lah akhir2 ni rajin nk join contest2 ni
tp xpe at least boleh tambah kenalan blog kn

Ok kali ni aq join contest dari ALYA

Actualy contest ni aq tau pun dari SIS LIZA
dy yg tag..thx sis :)

Aq sebenar nya banyak pic ngan alam ni tp
harap maklum lah koleksi 2 semua xde dlm PC kt opis ni

sesiapa yang nk join kowg kne patuhi dulu syarat2 ni..

syarat penyertaan :
1- mestilah menjadi follower Alya.
2-buat satu entry pasal contest ni..jgn lupe letak banner diatas dan link kan terus pada blog Alya.
3-letak tajuk entry - CONTEST ALYA : AKU DAN ALAM.
4-letakkan gmbr yg bertemakan dgn alam semulajadi, contohnya gambar korg dkt sawah padi ke, gunung ganang, sungai etc dan yg penting mesti ada gmbr korg terpacak dekat situ !
5-contest terbatal jika peserta bawah 30 orang!
6-tarikh tutup 30 April 2011.
7- Tag pada 5 org blogger dan pastikan mereka tahu mereka telah ditag.
8-Letak URL entry pasal contest ni pada comment box di bwh..jgn letak pada shoutbox!


Picture yang aq pertaruhkan adalah jeng...jeng...jeng


ni picture time aq vacation ngan my bbf kt "KUALA TERENGGANU"

dan contest ni di tag kpd:

2 comments: