Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Tuesday, April 26, 2011

Contest:Posing Paling Cun

Salam readers
pagi ni on je pc
trus berblogging
tetiba terasa nk masuk blog
terpaut hati nk join contest dari
AIDA AZRYN yang anjurkan

so aq decide nk antar 2 gambar
yg xberapa nk cun ni
1)
2)

tp sebelum korg nk join korg kene
tepati syarat yang ditetapkan

Syarat-Syarat Penyertaan adalah :

1- Jadi follower Cik Aida Azryn
2- Buat entry mengenai contest ini
3- Letak banner contest atas ini kat blog anda beserta link blog penganjur dan kalau boleh letak sekali dekat sidebar blog anda
4- Sila letak gambar anda yang paling cun.Minimum 1 keping gambar dan maksimum 2 keping gambar
5- Tag 3 blogger lain
6- Contest ini untuk girls sahaja
7- Jangan lupa tinggalkan link korang kat ruang comment entry contest penganjur

Tarikh tutup contest :

30 April 2011

contest ini ditag kpd:

6 comments:

  1. Gambo yang no. 2 tu, sangat nice!! Btw,thanx 4 joining my contest. gudluck yaw! ^.^

    ReplyDelete
  2. ok..thx accept i to join the contest..saje letak 2 so sis boleh pilih which one is better..:)

    ReplyDelete
  3. i suke 2nd pic u tu!!stylish! :)

    ReplyDelete
  4. saya tag awak utk join contest ini..

    http://pypylamb.blogspot.com/2011/04/contest-alya-aku-dan-alam.html

    ReplyDelete