Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Thursday, May 26, 2011

Sakinah Boutique 1st Giveaway


Salam semua
pg2 cek blog tetiba terperasan
comment baru...dari HANIM
oooo OMG aq di tag rupa nya....hahahaha

Meh dekat sikit nk habaq mai
depa ajaq aq mai join kontest laaa weyyy

"Sakinah Boutique 1st Giveaway"


Syarat-syarat untuk join kacang jew babe:

1. Jadi follower sakinah boutique (nyatakan nama/ID follower)
2. Buat satu entry pasal giveaway ni bertajukSakinah boutique 1st Giveaway
3. Tepek banner giveaway ini kat entry dan kat side bar...jangan lupa link back kat entry ni tau!
4.Tag 3 orang kawan untuk kasi meriah :)
5. Tinggalkan link entry kat bahagian comment entry ini dan lepas tu saya akan terjah belog korang pulak.
6.Undian pemenang akan dibuat oleh saya bersama puan CEO, mama qiestina.


So simpleee kan??
Tarikh tutup giveaway ni ialah pada 30 May 2011 jam 12 tengahari.



Apa hadiah specialnyaaa?

1st grand prize :
baju + aksesori cantik lagi vogi da vass tajaan sakinah boutique bernilai RM 50

2nd winner :
baju + aksesori cantik lagi cuns tajaan sakinah boutique bernilaiRM 30





huhuhuhu meh saya nk jadi peserta yg
mematuhi syarat:

1)sudah jadi follower..:P

2)D.O.N.E

3)ok odw do that...
sat g akan ada banner di right side ok!

4)member2 yg akan diTAG:

5)ok siap entry ni akan trus pos
link ke cik sakinah..huhuhu

6)kite tggu dan lihat jew lah rezeki sapa r..

2 comments: