Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Friday, June 24, 2011

Tahun melawat MELAKA

Salam blogger2 yg ada
hahaha entry yg dh berhabuk terperuk dlm draf
dan mlm ini dikeluarkan untuk sekian kali nya...

Ok meh nk cite,kasi dekat sikit duduk 2
ni entry khas untuk my bff
coz ni lah 1st vacation kami ber-8

Pergi xjauh pun coz ni percubaan pertama
so pilih yg dekat2 je...yg penting happening giler
mcm2 peel lah nk kate...
tau je lah 8 kepala mcm2 boleh jadi

Mmg kenangan paling bermakna dalam idup aq ni..
sayang giler kt korg
next trip kasi pergi jauh sikit r...:)

Jom layan beberapa keping gambar yg ada:
(mls nk upload byk2 coz pic ada dkt 1000++)


of course lah kne ada pix tuan punya blog...

No comments:

Post a Comment