Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Saturday, July 16, 2011

HUJUNG MINGGU dating bersama LIVERPOOL

Salam semua blogger yg baca blog ni..huhuhu ada ke??
xpelah kan klu xde pun..hahahaha

Kowg semua mesti dh tau kan game LIVERPOOL vs MALAYSIA
aq pun xmelepaskan peluang keemasan yg ada
hahahahaha before this aq xpenah minat pun dgn football games
tp lepas AFF SUZUKI ritu terus jatuh cinta

sebenarnya aq nk suprisekan Lelaki Masa hadapan @ BF
dgn membelikan tiket dkt dy tp aq yg xcited lebih
hahahaha mane nya tidak 1st time tgk football games secara live ooo
agak jakun disitu....:P

Tapi mmg giler r semua org kt stadium pada hari 2 semangat nk mati
sbb boleh nmpak perpaduan antara 1 sama len..
tp yg kelakar nye owg2 ni pkai baju LIVERPOOL tp bile MALAYSIA dpt bola
sokong MALAYSIA..2 baru dipanggil rakyat MALAYSIA yg sejati..hahhahaa


1)giler ramai penyokonh yg hadir time MALAYSIA vs LIVERPOOL
penuh kot stadium


2)players tgk warming up before games start.
cam best je kan men baring2 kat padang yg meng-hijau

3) muka budak xcited..:P

4)Lelaki masa hadapan

5) berehat sebentar bersama kit-kat...
time ni gap separuh masa yg pertama

Ok mmg dh tau dh kekuatan player international camne kan
of course lah LIVERPOOL menang mlm tu...
tapi xpe yg penting team MALAYSIA dh ada byk improvement


6) ok begini lah keadaan after games dh selesai n dh tau spe menang
6-3 oooo

7)MALAYSIA ditewaskan oleh LIVERPOOL

8) picture budak comot yg dh keletihan akibat dihimpit2
oleh mamat2 bangla dlm LRT






No comments:

Post a Comment