Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Thursday, August 11, 2011

X salahkan buat pembedahan untuk CHANTEK!!! siri1

Salam Semua
dan selamat malam lebih kurang sejam jew lg kite nk
masuk Ramadhan yg ke-12...

kali ni entry nk kongsi sikit pengalaman yg aq dh lalui
selama 2tahun lebih(23/2/2009-7/8/2011) aq tanggung segala2nya
bak kate org pe salah nye kalau nk cantik kne lah usaha
hahaha tp berpada lah kan
cantik itu subjektif...semua wanita du muka bumi ni nk kan cantik kan

Ada mcm2 pembedahan boleh wat kite cantik
tp semua 2 atas korg sndiri..korg tanggung lah akibat nye bile dh buat
sesuatu pembedahan 2...hahahaha
tp aq xdelah lah sampai nk wat pembedahan plastik
nk wat muka alaala artis K-pop kate kan
semua 2 xperlu...
aq cume perlu pembedahan untuk gg channtekk sangat lahhh..
(mne yg cantik pun aq xtau kompius)
hanya pakai BRACES jew gigi boleh cantik

Aq pakai government jew xmampu nk wat private punya
gov. ni 1 je lah leceh kne waiting list sbb beribu buah melon org duk tunggu nk pasang menatang ni(braces)...
korg bayang kan jew lah...aq masuk nama dlm waiting list tome form4
dapat pakai dh nk msk 2nd years diploma..hahaha klu aq ni boleh tumbuh janggut lame dh bersepak kan...
tp xpe lah bayaran dy murah xdelah beribu-bereban...only RM700 jew
tp sebenar nye kalau di ikutkan FOC tp syarat nya kne budak sekolah
Klu dh U @ kerje kne bayar RM700 jew

Mula2 pasang menatang ni mmg excited giler
time 2 xpikir lg kesakitan yg melanda
yg aq pikir cepat lah dpt gigi yg cantik
pastu dh xde lah title ms joe...hahaha
tp ada ketika aq tpikir cam nk stop jew lah niat nk pakai
sbb mcm2 bnde aq nk settle before aq nk pasang menatang ni

masalah pertama: aq waiting list kt klinik gigi keramat tp bile dh turn aq pasang time 2 kne plak aq tgh stdy kt TERENGGANU..pikir xkan aq nk balik kl every month kot botak segala rambut cam 2..settle:dpt transfer ke klinik gigi Sultanah zahirah suke3x

masalah kedua:aq kne berdikari sndiri time nk pasang menatang ni...1st time jmpe doktor jmpe sorg2..nk bayar duit menatang ni pun sndiri...settle: xpe aq kan dh besar time 2 dh 18tahun keatas dh time 2..pasal duit loan MARA kan ada xde hal lah

Bak kate mereka yg spesis aq ni FL dan Zafira, bentuk muka kite akan berubah especially kt bahagian jew-line mmg nampak ketara
jom kne siasat adakah benar??


maaf pix terpaksa dikaburkan
ni pix sebelum pakai time ni pertengahan 2008


lihat struktur gigi yg channteekkk sgt lahhhh

tunggu siri 2 punya story untuk melihat perubahan

No comments:

Post a Comment