Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Saturday, November 3, 2012

DOA UNTUK MOHON JODOH DAN KETURUNAN YANG BAIK


Assalamualaikum w.r.t
bismillahirrahmanirrahim...
Yakin lah jodoh iyu rahsia Allah S.W.A dan pasti DIA bantu hamba nya utk mempernudahkan segala urusan dan tunjukkan lah jalan yang terbaik utk hamba mu YA ALLAH.DOA UNTUK MOHON JODOH DAN KETURUNAN YANG BAIK.




PILIH la pasangan yang boleh menjadi pembimbing didunia dan akhirat.dan carilah pasangan untuk dijadikan suami atau isteri bukankekasih serta ibu atau bapa kepada keturunan yang bakal dilahirkan.

Sunday, September 30, 2012

Banda Acheh : Hari Ke-4( 23/1/2012)


Hari last di Kota Acheh yang meninggalkan 1001 kenangan.... sedih bila mengenangkan kembali kejadian pada 26 Dec 2004... Gambar kenangan kami sebelum pulang ke tanah air.









Pulang sudah ke Malaysia hari ini

Monday, September 17, 2012

Kisah Raya 2012

Salam semua
Syawal sudah berlalu meninggalkan kita untuk tahun ini
dan kita masih tidak tahu sama ada masih berkempatan untuk menyambut bulan yang mulia ini
di tahun yang akan datang atau pun tidak......
Segala amal baik kita untuk tahun ini akan di terima oleh-NYA

Semalam 16 september 2012 bersamaan 28 syawal 1433 hari raya aidil fitri yg terakhir
Syukur ke hadrat mu YA ALLAH masih memberi peluang kepada hamba mu ini utk meraikannya bersama keluarga dan sahabat tercinta serta insan tersayang


gambar syawal 2012
bersama keluarga tercinta


Raya ke-2
mengunjungi sanak saudara

Raya bersama girlfriend tersayang

Beraya ke rumah kak Sue @ BFLMCrew

Sebahagian dari rakan seperjuangan dari BFLMCrew


Menu utama di pagi raya :)


Mini Vacation

Hi semua assalamualaikum
agak lama aq tak men-update blog yg usang ini
agak tak berkesempatan waktu tak mengizinkan
Ok nk di jadi kan cerita cuti merdeka ke 55 baru ni aq dan member aq g bercuti ke Trengganu
hahahahaaha sebenarnya xde lah bercuti sgt
tp mcm biasa r balik Terengganu melawat buah hati yg jauh disana sambil-sambil berjalan raya katakan...
yg bercuti adalah kawan aq 2 orang ni yg tak pernah sampai ke Terengganu...
Dh alang-alang aq ajak 2 orang member aq Dila dan Mai ikut aq sekali ke Terengganu
cuti-cuti mereka kata kan :)

Dah macam pemandu pelancong bawak member aq ni berjalan pusing Terengganu
seronak sakan gila bergambar je sebab view Terengganu sgt cantik pantai dia indah biru je air laut..... tp 1 je lah cuaca sgt panas so anytime kne pkai sunglases

Bertolak dari KL hari jumaat dan tersadai selama 3 hari di Terengganu ahad baru gerak balik KL semula ....


berehat makan pagi di R&R Kuantan
dr KL ke Terengganu

Posing dulu sebelum sambung perjalanan ke Terengganu

Kami sudah sampai di Terengganu
berhenti bergambar di Pantai Kemasik,Kemaman.

Alas perut untuk makan tengahari di
Medan Makan Pantai Bt.Buruk,Kuala Terengganu
sapa orang terengganu mrsti tau nasi ayam hainan yg famous 2

Saya di salah satu tempat mercu tanda Terengganu
iaitu Masjid Kristal

Kalau pergi Terengganu tak lengkap kalau tak minum petang di
pantai sekitar Terengganu sambil menikmati makanan laut bercelup tepung
tgk lah muka member aq yg gembira dapat makan makanan laut bercelup tepung
sambil disapa angin laut yang sayup-sayup

lokasi favorite aq semestinya Pantai Teluk Ketapang
murah dan banyak pilihan jugak

Ini lah tujuan utama aq kenapa sampai Terengganu :)
jumpa marka lah


Carlie's Angle versi Malaysia
gambar kenangan sebelum pulang ke KL

Bye awak nnt kita jumpa lg
take care tau bila saya xde di sisi awak
kerja rajin2 cepat kumpul duit sikit...hahahahha :)



Wednesday, July 11, 2012

Jom kurus menjelang raya tahun ini .....
sebelum raya kurus lepas raya pun boleh kekalkan kelangsingan
PB akan setia menemani anda....

PM saya untuk dapatkan harga promasi raya

NADYYA
017-3203289
whatsapp/sms/bbm(271C6E39)

Friday, June 29, 2012

TARIKH : 24 JUN 2012 (AHAD)
LOKASI SEBENAR :PUSAT JAGAAN NUR HASANAH, BERANANG, SELANGOR
ANJURAN : KELAB PERMOTORAN MYVI-VIVA STREET CLUB MALAYSIA (MVSC)
KERJASAMA : KELAB PROTON SAGA BLM-FL CREW MALAYSIA (BFLM CREW)

Assalamualaikum dan salam sejahtera
Up date baru tentang aktiviti dari kami lagi...hihihihi
Ok baru-baru ni BFLM Crew di jmput khas
untuk sama-sama
menjayakan
satu program amal
anjuran
Myvi Viva Street Club Malaysia(MVSC)
Aq dan member2 yang lain sertai program anjuran MVSC untuk memeriahkan lagi acara...:)

Sekalung tahniah dan ucapan ringkas dari admin:
ALHAMDULILLAH DENGAN LIMPAH KURNIANYA MAJLIS INI TELAH BERJAYA DILAKSANAKAN DENGAN JAYANYA. DI ATAS KOMITMEN DAN KESUNGGUHAN CREW2 SEPERJUANGAN TIADA APA YANG KAMI DAPAT UNGKAPKAN MELAINKAN UCAPAN RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA CREW SEMUA.TANPA ANDA SIAPALAH KAMI, TANPA ANDA PROGRAM INI TIDAK AKAN BERJALAN DENGAN LANCAR DAN SEMPURNA.UNTUK PENGETAHUAN SEMUA JUMLAH KESELURUHAN KUTIPAN SUMBANGAN KITA DALAM BENTUK TUNAI IALAH RM 1,460.00 DAN SUMBANGAN DALAM BENTUK BARANGAN LEBIH KURANG RM 600.00.JADI UNTUK JUMLAH KESELURUHAN SUMBANGAN TERKUMPUL DARIPADA BFLM CREW (MALAYSIA) UNTUK DISALURKAN KE RUMAH ORANG2 TUA KALI INI MELALUI RAKAN KELAB KITA MVSC IALAH BERJUMLAH RM 2,060.00. JUMLAH INI SANGAT BESAR BAGI KAMI DIDALAM SEBUAH KELAB YANG BARU DITUBUHKAN 4 BULAN YANG LALU.KOMITMEN YANG TINGGI SEBEGINI HARUS DIKEKALKAN APABILA TENAGA DAN SUMBANGAN KITA SEMUA DIPERLUKAN.JUTAAN KHAS TERIMA KASIH KEPADA DUA PENYUMBANG TERBESAR KITA IAITU KELUARGA BESAR ROSNADIA DAN WAKIL DARIPADA BRIGHT NETWORKS IAITU NURUL IZWANA TIDAK LUPA JUGA KEPADA KAWAN-KAWAN LUAR YANG TURUT SAMA MENYUMBANGKAN SESUATU WALAUPUN BUKAN ATAS NAMA BFLM CREW.MOGA JALINAN MESRA ANTARA KITA BERKEKALAN BERPANJANGAN. TIDAK LUPA JUGA KEPADA KETUA MARSHALL NORFAZLI DAN CREW2 TERLIBAT YANG TURUT SAMA MELANCARKAN PERJALANAN KE LOKASI.TANPA MEREKA MUNGKIN KESELAMATAN KAMI TIDAK TERJAMIN.BERIKUT ADALAH LAPORAN PENUH BAGI


sebelum memulakan aktiviti jom bergambar dulu..:)
BFLM Crew pantang jumpa kamera
Kenangan kami bersama penghuni "Rumah Kebajikan Orang Tua Nur Hasanah"
Bergambar bersama ahli "MVSC"

Disebalik senyuman ada kesedihan menyelubungi


ACARA TERSEBUT :-

8:00 PAGI : BERKUMPUL & BERSARAPAN DI ESSO MRR2, PANDAN PERDANA
8:30 PAGI : MULA BERGERAK KE MEET POINT PERTAMA
8:45 PAGI : SEBANYAK 33 JENTERA JENIS PROTON SAGA BLM-FL DAN SERAMAI 50 CREW MULA BERGERAK KE MEET POINT KEDUA (UTAMA) UNTUK BERKUMPUL BERSAMA2 MVSC.
9:10 PAGI : SELAMAT SAMPAI KE MEET POINT KEDUA
: SESSI SUAI KENAL DI ANTARA BFLM CREW & MVSC
: PERBINCANGAN BERKAITAN KONVOI DAN ASPEK2 K ESELAMATAN AHLI DALAM KONVOI
10:00 PAGI : KONVOI BESAR (BFLM CREW-33 JENTERA + MVSC-15++) MULA BERGERAK KE DESTINASI
11:00 PAGI : KONVOI SELAMAT SAMPAI KE LOKASI SEBENAR
11:15 PAGI : MC MEMULAKAN MAJLIS
: UCAPAN SELAMAT DATANG OLEH WAKIL PUSAT JAGAAN NUR HASANAH, BERANANG
: UCAPAN ALU-ALUAN DARIPADA ENCIK RYHAN (PRESIDEN MVSC)
: UCAPAN ALU-ALUAN DARIPDA ENCIK FARID (PRESIDEN BFLM CREW)
: PENYAMPAIAN SIJIL & CENDERAHATI SERTA SUMBANGAN TERKUMPUL
: MAKAN TENGAH HARI / SOLAT BERJEMAAH / BEREHAT / BERAMAH MESRA BERSAMA ORANG2 TUA
14:00 PTG : SESSI BERGAMBAR
15:00 PTG : BERSURAI


Please visit our sosial networking :
FACEBOOK :BFLM CREW
FACEBOOK PAGE : BFLM CREW
UNTUK MENYERTAI KAMI SEBAGAI CREW: BFLM CREW


Sunday, June 17, 2012

45 hari mencari body idaman

Salam blogger semua
Selamat berhujung minggu..
Hari ni saya nk berkongsi cara hidup yg sihat di pagi ahad ini bersama wanita-wanita cantik :)

FYI saya mmg dh sebln lebih memakai PB
Alhamdullillah hasil nya sgt memuaskan
Betol owg ckp barang mahal tp penggunaannya sgt berbaloi-baloi
Mula2 tahu pasal PB ni trus je grab sbb dh mula pikirkan tahap kecantikkan bg seorg wanita... Thx cik ayuni yg memperkenalkan PB ni..

Ok pada 14.6.2012 genap saya jnji setia dgn PB selama 45 hari
Dan boleh tgk result nya melalui gambar yg ada :)
Ramai dh mula bertanya rahsia ape yg saya pkai dan ni skrg nk membongkarkan rahsia yg ✗ berapa rahsia lagi. :)

Contact me anytime I will guide how to get the beautiful body :)

Nadyya
0173203289
Whatsapp/sms
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, May 20, 2012

Lihat pinggang rampingku

Hi dear.. Salam semua
Bertemu lagi kita di entry yg baru..
Dh mcm rancangan tv jer rasa :)

Ok meh nk bercerita sedikit tentang keajaiban PB kepada pengguna setia nya..
Saya telah alaminya sendiri sebagai testomoni..
Sebelum ni saya memang mempunyai masalah pada bahagian-bahagian tertentu..
Memang sukar utk menggayakan sesuatu pakaian utk kelihatan cantik dan terletak sahaja di tubuh badan..
Selalu menghabiskan waktu yg lama untuk memberi keyakinan pada diri dgn ape yg di pakai..
Tapi selepas bertemu dgn PB hidup saya berubah.. Segala-segalanya dh boleh sarung dgn penuh yakin.. :)
Hari ni genap 3 minggu saya bersama PB dan result nya sgt memuaskan...


SEBELUM & SELEPAS


NADYYA
017-3203289
Sms/whatsapp
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, May 16, 2012

Jom Kenali dgn lebih rapat tentang PB


Premium Beautiful ialah korset no. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita-wanita Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.

Ianya bukan korset biasa, tetapi:
Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan 100% keyakinan kepada wanita.
Membantu melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
Yang menariknya, ia mempunyai Waranty seumur hidup. Ini bermakna, sebarang kerosakan atau koyak, boleh dihantar untuk pembaikan. Ianya PERCUMA
Ia mendapat pengiktirafan produk SUPERBRANDS. Ini bermakna Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.

Ia mengandungi Far Infra Red Rays (FIR).
Mendapat pengiktirafan antarabangsa, ACA (American Chiropratic Association)
Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Qubec dan Kanada.
Fabrik Akwatek dan Akwadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan
Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. jika suhu persekitaran panas, Premium Beautiful boleh menyejukkan badan. Jika suhu persekitaran sejuk, Premium Beautiful boleh memanaskan badan si pemakai. Selain itu, Premium Beautiful juga mampu menyah bau badan si pemakai.

BERMINAT UTK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT:
NADYYA
SMS/WHATSAP
017-3203289

Monday, May 14, 2012

Kebaikan Premium Beautiful(PB)

KEBAIKAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

1. Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam.
· Semua wanita pakai pakaian dalam. · Fabrik tahan lama. . Tidak regang walau pakai lama. · Jaminan seumur hidup. . Beli sekali, boleh pakai lama. · Pakaian dalam yang mendapat anugerah SUPERBRANDS.
2. Penjagaan kesihatan menyeluruh.

· 70% fungsi Premium Beauiful adalah untuk kesihatan. · Mengesan, mencegah dan merawat Barah Payudara. · Membantu melancarkan saluran darah arteri, kapilari dan pembuluh utama. · Menstabilkan kitaran haid yang sesuai. · Membetul dan memulihkan sistem saraf. · Membetul dan memulihkan sistem pernafasan. · Membantu meningkatkan metabolisme. · Mengurangkan lemak, bahan kimia,toksin & asid dalam darah. · Mengeluarkan peluh asid dalam tubuh badan. · Menggalakkan tumbesaran lebih teratur dan sempurna. · Mencegah pertumbuhan bakteria. · Menghilangkan rasa sakit pada tubuh. · Mencegah kulat dan fungus pada bahagian sulit wanita. · Menghilangkan bau badan. · Membersihkan aliran udara. · Mengawal keputihan. · Menstabil dan mengekalkan suhu badan yang sesuai. · Membantu merawat sakit kepala yang teruk (migrain). · Mengaktifkan air dalam badan. · Menstabilkan hormon wanita ditahap yang sesuai. · Mengukuh & membetulkan kedudukan rahim. · Melambatkan proses monopus. · Melambatkan proses penuaan (awet muda).
3. Kecantikan dan keyakinan.

· Membentuk saiz payudara yang sesuai & mempesona. · Memberi kesan serta-merta apabila memakainya. · Mencerahkan pigmen puting agar kelihatan segar. · Memantapkan payudara dan punggung (tidak lanjut atau jatuh). · Menghasilkan payudara yang tegang dan gebu. · Melangsingkan dan membentuk kontur pinggang yang ramping. · Mengempiskan perut yang buncit serta membentuk susuk tubuh yang menarik. · Membesarkan serta membentuk dada dan punggung pada saiz yang sesuai (jika terlalu kurus). · Membentuk potongan badan yang sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian. · Memberi lebih keyakinan untuk menghadiri apa jua majlis atau acara.
Nadyya
sms/whatup 017-3203289

Sunday, May 6, 2012

Miracle of PB

Salam semua blogger-blogger
Lama ✗ update blog yg semakin usang di mamah usia ni..
Harap maklum saya tersangat buzy smpai ✗ ada masa nk on9..

Ok meh nk berkongsi cerita dgn anda semua..
Kowg mesti pernah dgr wording PB??
Ok PB is stand for Premium Beautiful
Ini ada lah pakaian dalam wanita yg mampu memberi impak yg maksimum dari luaran mahupun dalaman..
Banyak sgt fungsi dy.. ✗ rugi try pakaian dalam ni atau lebih senang di panggil korset

Mmg di akui badan aq ni sgt bermasalah lebih2 tang perut.. Nk pkai ape2 bju pun jadi tak confident coz ada part2 yg mmg ketara nampak...

Tp selapas aq jmpe yg junior ni.. Segala nya berubah.. Mmg ✗ pikir panjang dh.. Coz bnde ni xrugi beli sbb boleh support tubuh kita in long lasting our life..

So baru ini aq beli PB ngan junior aq 2 si cik ayuni.. Hari ni dh dkt seminggu dh aq try mmg best rasa.. N now sgt2 confident nk sarungkan ape aje.. :)

Sape-sape nk tahu pasal PB boleh add ßßM ™ pin saya 271C6E39

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Sunday, March 18, 2012

Bila di KAU berubah sayangku

Salam blogger semua
Diharap sihat sejahtera
sejak kekasih hati yg ke-2 berubah
Sejak itulah jadi perhatian
Ada jer yg akan menjeling tgk kekacakkan di KAU sayang...
Sekarang dh smart mmg jadi tumpuankan :)

Hahahahaha
Boleh tahan pembuka cerita aq..
Trick jer lebih... :)
Sebenarnya yg bertukar wajah 2 ada lah asset kesayangan aq...
Mau ni kerja nk menghabiskan duit serahkan kepada yg pakar mmg sekejap je dlm sekelip mata akan 1 2 3 bertukar...

Maklum lah jeles tgk kete owg chantik
Nk jugak kete sendiri cantik kan ....
Anyway thx #lelakimasahadapan :)

Mempersembahkan si kacak yg lagi bergaya



Sunday, March 11, 2012

Officially 23rd years old: Sambutan terhangat abad ini

Salam blogger...
Sekarang saya sgt gembira dan teruja dgn apa yg saya ada sekarang
saya dikelilingi dgn insan-insan yg sangat menyayangi saya
dan begitu juga saya menyayangi mereka... :)
especially to my family dan lelakimasahadapan saya
sangat-sangat bersyukur di kurniakan seorang insan yg bernama MOHD RIDZUAN JAAFAR

Semperna ulang tahun saya yg ke-23 pada 6 Mar 2012 hari tu
lelakimasahadapan dh janji akan sambut bersama apabila dy pulang ke KL
sebab dy tiada di samping saya ketika hari istimewa atas sebab kerja
tp xpelah x kesah.... :)

Dan semalam kami keluar berdating bersama
happy sangat hingga tak terkata bila dpt jumpe si dy
hihihihihi (mengada betoiii)
ape lagi mulakan misi yg di rancang lah

Semalam pagi ke kedai kereta dulu untuk pasang hadiah "babyboi" saya terpancang muka ke gembiraan sudah
siap2 semua kami melepak dulu di NZ sbb lelakimasahadapan dh janji nk teman saya follow BFLM crew punya aktiviti
tanpa banyak bantahan dy pun ikot dan dapat juga saya kenal kan dy dgn crew-crew yg lain :)
lepas selesai semua ,saya dan lelakimasahadapan terus decide ke Sogo sbb si dy nk shopping sikit... dapat lah dy ape yg dy nak suka sangat dpt barang POLO ..hahhahaha dh tau dh bufday dy nnt senang kerja saya bg jer anything yg branded POLO kompem suka :)

Lepas penat saya teman kan dy turn saya plak dapat hadiah bufday..yeye
dgn muka malu ditambah keseganan yg melampau tersipu-sipu malu memilih hadiah hari jadi(hahahaha tlg lah percaya)
akhir nya yg jd pilihan adalah handbag ELLE dan wages NAUTINI
selain itu brg yg bkn official hadiah ada jugak :) dpt cardigan baru dan seluar kerja baru :)
thank you so much lelakimasahadapan...saya sangat gembira semalam

Lepas dh penat bershopping kami decide nk dinner dekat KG BARU
favorite place mkn chicken chop.. pe lagi pelahap dh lapor sgt :)
perut sudah kenyang ape lagi kami pun pulang



"babyboy" in the making

muka owg xde kerja semasa tunggu ketibaan crew yg lain

ni kerja part-time saya bila lelakimasahadapan
berada di dalam fitting room

K.A.M.I

The legend Chicken Chop in the Town
<3ILVSM<3

Kes terlampau Cuci-mencuci di tempat Umum

Salam blogger semua...
Semalam bersamaan 10 Mar 2012 ada kejadian terlampau
Main cuci-cuci beramai-ramai sambil beramal
fuhhhh mmg dahsyat betol... aduyaiii

Hihihihihihi..... :)
Jgn salah tafsir ye kawan-kawan blogger...
semalam ada event dgn ahli club BFLM Crew...
Kami ada buat amal sikit dgn MVSC (MYVI-VIVA STREET CLUB)
event ni mmg anjuran MVSC untuk mengumpul dana utk aktiviti amal akan datang
Kami crew-crew BFLM dgn senang hati membawa buah hati masing-masing
untuk di cuci sebersih sesuci murni :)

Event itu bermula jam 8 pagi sampai 4.30 ptg
Tapi kami BFLM crew decide g beramai-ramai(konvoi) jam 2 ptg
baru bergerak ke lokasi kejadian.....
Lokasi kejadian bertempat di kawasan basuh kereta penghujung jalan AU3,Keramat
Lebih kurang 10 biji kereta kami ahli-ahli BFLM Crew sediakan untuk di cuci...

Sampai sahaja kami di lokasi kejadian pihak penganjur menyambut kedatangan kami dgn
hati yg sgt terbuka :)
dan kami pun sebesar-besar hati menyumbang kereta kami untuk di cuci...
sambil-sambil beramal boleh mengeratkan lagi hubungan sesama kelab permotoran yg wujud di muka bumi ini
Salam perkenalan kami hulurkan :)



Jom mencuci mata anda pilak dgn koleksi gambar-gambar aktiviti "cuci-mencuci':


Ahli-ahli crew yg mengikuti aktiviti hujung minggu bersama BFLM CREW
walaupun kami tak ramai ahli tapi hubungan ukwah yg kami pelihara :)
terima kasih kepada sesiapa yg sudi menjadi sebahagian dari kami


BFLM CREW & Pihak Penganjur
bergambar untuk kenangan :)

i
Buah hati kami sudah bersiap sedia untuk dicuci

Fasiliti yg disediakan untuk keselesaan pelanggang
adalah keutamaan pihak penganjur

Salam Ukhwah antara ahli-ahli sesama kelab permotoran



P/S :Sesiapa yg hendak menyertai kami sila lah ke alamat-alamat sesawang kami:



Tuesday, March 6, 2012

Officially 23rd years old

Salam ukhwah blogger sekalian
Syukur ke hadrat illahi kerna masih beri daku peluang utk bernafas di muka bumi nya..
Hari ini genap lah umur ku yg ke-23 tahun alhamdullilah di umur sebegini aq dh mula capai suku kejayaan dlm hidup ku..
Dh pandai bawa diri serta mula membalas jasa kedua org tua ku..
Di umur sebegini mula melangkah menjadi anak kebanggaan kedua org tua ku..

Alhamdulillah ألله memberi segala nya yg terbaik dlm hidup ku..
Kurniakan aq kebahagian keluarga yg harmoni berpanjangan..
Kurniakan aq seorg insan yg boleh membimbing aq ke jln yg benar serta sgt menyayangi aq sepenuh hati beliau..
Kurniakan aq kawan-kawan yg sgt di senangi
serta membuka pintu rezeki seluas-luasnya dihadapanku... Amin2 ya rabbalalamin

Friday, February 17, 2012

i'm loving it : 1st TT with the 1st batch crew(BFLM CREW)

Salam blogger
semalam aq ada perjumpaan pertama ngan club saga
maklum r skrg tgh berjinak- jinak dalam sukan pemotoran lah kate kan
ni ada lah 2nd club yg aq join
asl aq join byk club?pe faedah?
ok actually masing-masing ada kebaikan n ada keburukan depend atas kita lah
yg handle klu ok ngan semua org of cause xkan ada masalah ngan mana-mana pihak
kebaikan yg dpt bila join sementinya mempunyai ramai kawan yg mempunyai minat yg sama
lagi2 klu gegurl yg join lagi byk kelebihan sbb boleh lah tau serba sedikit ttg dalaman buah hati(kereta)

Ok back to story
semalam ada lah perasmian club secara officially
ahli club utk 1st batch ni semua yg di invite so terasa special jugak ler kan
thx admin yg mmg berasa selesa berkawan ngan saya yg masih junior dlm bab-bab ni..:)
terharu rasa nk nangis (control kang x rare lah)

meet point kt Petronas tesco Ampang
ramai yg dh sampai aq je lambat sbb dari opis
ngan muka busuk-busuk terus ngan selamba membawa diri jmpe crew
terbaek lah(sorry klu ada bauuuu sikit)hahahaha :)
so sampai je admin dh set up car park baik punya susun
bermula lah ucapan pertama dari presiden club(01) mukadimah sikit ttg club
dan aktiviti yg bakal di adakan

lepas 2 penyerahan no club ahli masing-masing
setahu aq utk 1st bacth ni hanya ada 31 org je klu x silap ler
so pe lagi no dh dpt cari mangsa suruh tolong pasangkan kt gegurl sorg ni hahahaha
klu x pasang mlm 2 mmg x terpasang ler aq rasa...hahahaha
thx to crew yg sporting tolong crew lwn dlm kesusahan :P

Jom layan gambar BFLM Crew :

butting official utk
BFLM CREW (sila tekan utk ke page club)

saya sudah , anda bila lagi :)
abaikan muka yg serabai

all the crew members except the gegurl crew


no 29 penat tikam-menikam :)



p/s: sumber gambar dari album pihak admin harap maklum :)