Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Friday, February 17, 2012

i'm loving it : 1st TT with the 1st batch crew(BFLM CREW)

Salam blogger
semalam aq ada perjumpaan pertama ngan club saga
maklum r skrg tgh berjinak- jinak dalam sukan pemotoran lah kate kan
ni ada lah 2nd club yg aq join
asl aq join byk club?pe faedah?
ok actually masing-masing ada kebaikan n ada keburukan depend atas kita lah
yg handle klu ok ngan semua org of cause xkan ada masalah ngan mana-mana pihak
kebaikan yg dpt bila join sementinya mempunyai ramai kawan yg mempunyai minat yg sama
lagi2 klu gegurl yg join lagi byk kelebihan sbb boleh lah tau serba sedikit ttg dalaman buah hati(kereta)

Ok back to story
semalam ada lah perasmian club secara officially
ahli club utk 1st batch ni semua yg di invite so terasa special jugak ler kan
thx admin yg mmg berasa selesa berkawan ngan saya yg masih junior dlm bab-bab ni..:)
terharu rasa nk nangis (control kang x rare lah)

meet point kt Petronas tesco Ampang
ramai yg dh sampai aq je lambat sbb dari opis
ngan muka busuk-busuk terus ngan selamba membawa diri jmpe crew
terbaek lah(sorry klu ada bauuuu sikit)hahahaha :)
so sampai je admin dh set up car park baik punya susun
bermula lah ucapan pertama dari presiden club(01) mukadimah sikit ttg club
dan aktiviti yg bakal di adakan

lepas 2 penyerahan no club ahli masing-masing
setahu aq utk 1st bacth ni hanya ada 31 org je klu x silap ler
so pe lagi no dh dpt cari mangsa suruh tolong pasangkan kt gegurl sorg ni hahahaha
klu x pasang mlm 2 mmg x terpasang ler aq rasa...hahahaha
thx to crew yg sporting tolong crew lwn dlm kesusahan :P

Jom layan gambar BFLM Crew :

butting official utk
BFLM CREW (sila tekan utk ke page club)

saya sudah , anda bila lagi :)
abaikan muka yg serabai

all the crew members except the gegurl crew


no 29 penat tikam-menikam :)



p/s: sumber gambar dari album pihak admin harap maklum :)


Saturday, February 11, 2012

i'm loving it:TT Banting

Salam semua blogger-blogger tegar
entry kali ni agak basi sikit cause aktiviti ni last year
but its ok lah suka aq kan lah nk post bila.. :P

Ni first time aktiviti yg aq join after masuk geng
"budak sekolah"
hahahaha mmg x lah kan
Club Saga BLM

Bln Dec 2011 dowg ada anjurkan TT Banting
so amik peluang utk join cause boleh kenal
member lain lebih dekat...
mai dekat kasi rapat...oopppsss :)

mmg have fun r hari tu
member lain pun ok
semua friendly jer mcm tu lah nama nya kawan kan..kan..kan

jom layan gambar yg ada:

looks my "wuvu" lah :)
time tgu member lain sebelum konvoi reramai ke Banting,Selangor

Ni lah jadi nya bila semua dh berkumpul
Member's Banting+Member's pelusuk Central region


Me n ika

Team gegurl Saga BLM