Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Sunday, May 20, 2012

Lihat pinggang rampingku

Hi dear.. Salam semua
Bertemu lagi kita di entry yg baru..
Dh mcm rancangan tv jer rasa :)

Ok meh nk bercerita sedikit tentang keajaiban PB kepada pengguna setia nya..
Saya telah alaminya sendiri sebagai testomoni..
Sebelum ni saya memang mempunyai masalah pada bahagian-bahagian tertentu..
Memang sukar utk menggayakan sesuatu pakaian utk kelihatan cantik dan terletak sahaja di tubuh badan..
Selalu menghabiskan waktu yg lama untuk memberi keyakinan pada diri dgn ape yg di pakai..
Tapi selepas bertemu dgn PB hidup saya berubah.. Segala-segalanya dh boleh sarung dgn penuh yakin.. :)
Hari ni genap 3 minggu saya bersama PB dan result nya sgt memuaskan...


SEBELUM & SELEPAS


NADYYA
017-3203289
Sms/whatsapp
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Wednesday, May 16, 2012

Jom Kenali dgn lebih rapat tentang PB


Premium Beautiful ialah korset no. 1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita-wanita Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum.

Ianya bukan korset biasa, tetapi:
Fokus 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran. 30% untuk pembentukan badan, dan 100% keyakinan kepada wanita.
Membantu melancarkan perjalanan darah dan meningkatkan kadar metabolisma dalam badan.
Yang menariknya, ia mempunyai Waranty seumur hidup. Ini bermakna, sebarang kerosakan atau koyak, boleh dihantar untuk pembaikan. Ianya PERCUMA
Ia mendapat pengiktirafan produk SUPERBRANDS. Ini bermakna Premium Beautiful sangat berkualiti tinggi dan terlaris di pasaran.

Ia mengandungi Far Infra Red Rays (FIR).
Mendapat pengiktirafan antarabangsa, ACA (American Chiropratic Association)
Pengiktirafan daripada Pakar Sakit Belakang daripada USA, Qubec dan Kanada.
Fabrik Akwatek dan Akwadyne yg selalunya di gunakan untuk baju angkasawan
Fabrik yang boleh menstabilkan suhu badan. jika suhu persekitaran panas, Premium Beautiful boleh menyejukkan badan. Jika suhu persekitaran sejuk, Premium Beautiful boleh memanaskan badan si pemakai. Selain itu, Premium Beautiful juga mampu menyah bau badan si pemakai.

BERMINAT UTK MENGETAHUI DENGAN LEBIH LANJUT:
NADYYA
SMS/WHATSAP
017-3203289

Monday, May 14, 2012

Kebaikan Premium Beautiful(PB)

KEBAIKAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

1. Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam.
· Semua wanita pakai pakaian dalam. · Fabrik tahan lama. . Tidak regang walau pakai lama. · Jaminan seumur hidup. . Beli sekali, boleh pakai lama. · Pakaian dalam yang mendapat anugerah SUPERBRANDS.
2. Penjagaan kesihatan menyeluruh.

· 70% fungsi Premium Beauiful adalah untuk kesihatan. · Mengesan, mencegah dan merawat Barah Payudara. · Membantu melancarkan saluran darah arteri, kapilari dan pembuluh utama. · Menstabilkan kitaran haid yang sesuai. · Membetul dan memulihkan sistem saraf. · Membetul dan memulihkan sistem pernafasan. · Membantu meningkatkan metabolisme. · Mengurangkan lemak, bahan kimia,toksin & asid dalam darah. · Mengeluarkan peluh asid dalam tubuh badan. · Menggalakkan tumbesaran lebih teratur dan sempurna. · Mencegah pertumbuhan bakteria. · Menghilangkan rasa sakit pada tubuh. · Mencegah kulat dan fungus pada bahagian sulit wanita. · Menghilangkan bau badan. · Membersihkan aliran udara. · Mengawal keputihan. · Menstabil dan mengekalkan suhu badan yang sesuai. · Membantu merawat sakit kepala yang teruk (migrain). · Mengaktifkan air dalam badan. · Menstabilkan hormon wanita ditahap yang sesuai. · Mengukuh & membetulkan kedudukan rahim. · Melambatkan proses monopus. · Melambatkan proses penuaan (awet muda).
3. Kecantikan dan keyakinan.

· Membentuk saiz payudara yang sesuai & mempesona. · Memberi kesan serta-merta apabila memakainya. · Mencerahkan pigmen puting agar kelihatan segar. · Memantapkan payudara dan punggung (tidak lanjut atau jatuh). · Menghasilkan payudara yang tegang dan gebu. · Melangsingkan dan membentuk kontur pinggang yang ramping. · Mengempiskan perut yang buncit serta membentuk susuk tubuh yang menarik. · Membesarkan serta membentuk dada dan punggung pada saiz yang sesuai (jika terlalu kurus). · Membentuk potongan badan yang sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian. · Memberi lebih keyakinan untuk menghadiri apa jua majlis atau acara.
Nadyya
sms/whatup 017-3203289

Sunday, May 6, 2012

Miracle of PB

Salam semua blogger-blogger
Lama ✗ update blog yg semakin usang di mamah usia ni..
Harap maklum saya tersangat buzy smpai ✗ ada masa nk on9..

Ok meh nk berkongsi cerita dgn anda semua..
Kowg mesti pernah dgr wording PB??
Ok PB is stand for Premium Beautiful
Ini ada lah pakaian dalam wanita yg mampu memberi impak yg maksimum dari luaran mahupun dalaman..
Banyak sgt fungsi dy.. ✗ rugi try pakaian dalam ni atau lebih senang di panggil korset

Mmg di akui badan aq ni sgt bermasalah lebih2 tang perut.. Nk pkai ape2 bju pun jadi tak confident coz ada part2 yg mmg ketara nampak...

Tp selapas aq jmpe yg junior ni.. Segala nya berubah.. Mmg ✗ pikir panjang dh.. Coz bnde ni xrugi beli sbb boleh support tubuh kita in long lasting our life..

So baru ini aq beli PB ngan junior aq 2 si cik ayuni.. Hari ni dh dkt seminggu dh aq try mmg best rasa.. N now sgt2 confident nk sarungkan ape aje.. :)

Sape-sape nk tahu pasal PB boleh add ßßM ™ pin saya 271C6E39

Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone