Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Monday, May 14, 2012

Kebaikan Premium Beautiful(PB)

KEBAIKAN KORSET PREMIUM BEAUTIFUL

1. Korset Premium Beautiful adalah pakaian dalam.
· Semua wanita pakai pakaian dalam. · Fabrik tahan lama. . Tidak regang walau pakai lama. · Jaminan seumur hidup. . Beli sekali, boleh pakai lama. · Pakaian dalam yang mendapat anugerah SUPERBRANDS.
2. Penjagaan kesihatan menyeluruh.

· 70% fungsi Premium Beauiful adalah untuk kesihatan. · Mengesan, mencegah dan merawat Barah Payudara. · Membantu melancarkan saluran darah arteri, kapilari dan pembuluh utama. · Menstabilkan kitaran haid yang sesuai. · Membetul dan memulihkan sistem saraf. · Membetul dan memulihkan sistem pernafasan. · Membantu meningkatkan metabolisme. · Mengurangkan lemak, bahan kimia,toksin & asid dalam darah. · Mengeluarkan peluh asid dalam tubuh badan. · Menggalakkan tumbesaran lebih teratur dan sempurna. · Mencegah pertumbuhan bakteria. · Menghilangkan rasa sakit pada tubuh. · Mencegah kulat dan fungus pada bahagian sulit wanita. · Menghilangkan bau badan. · Membersihkan aliran udara. · Mengawal keputihan. · Menstabil dan mengekalkan suhu badan yang sesuai. · Membantu merawat sakit kepala yang teruk (migrain). · Mengaktifkan air dalam badan. · Menstabilkan hormon wanita ditahap yang sesuai. · Mengukuh & membetulkan kedudukan rahim. · Melambatkan proses monopus. · Melambatkan proses penuaan (awet muda).
3. Kecantikan dan keyakinan.

· Membentuk saiz payudara yang sesuai & mempesona. · Memberi kesan serta-merta apabila memakainya. · Mencerahkan pigmen puting agar kelihatan segar. · Memantapkan payudara dan punggung (tidak lanjut atau jatuh). · Menghasilkan payudara yang tegang dan gebu. · Melangsingkan dan membentuk kontur pinggang yang ramping. · Mengempiskan perut yang buncit serta membentuk susuk tubuh yang menarik. · Membesarkan serta membentuk dada dan punggung pada saiz yang sesuai (jika terlalu kurus). · Membentuk potongan badan yang sesuai dipadankan dengan semua jenis pakaian. · Memberi lebih keyakinan untuk menghadiri apa jua majlis atau acara.
Nadyya
sms/whatup 017-3203289

No comments:

Post a Comment