Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Sunday, September 30, 2012

Banda Acheh : Hari Ke-4( 23/1/2012)


Hari last di Kota Acheh yang meninggalkan 1001 kenangan.... sedih bila mengenangkan kembali kejadian pada 26 Dec 2004... Gambar kenangan kami sebelum pulang ke tanah air.









Pulang sudah ke Malaysia hari ini

Monday, September 17, 2012

Kisah Raya 2012

Salam semua
Syawal sudah berlalu meninggalkan kita untuk tahun ini
dan kita masih tidak tahu sama ada masih berkempatan untuk menyambut bulan yang mulia ini
di tahun yang akan datang atau pun tidak......
Segala amal baik kita untuk tahun ini akan di terima oleh-NYA

Semalam 16 september 2012 bersamaan 28 syawal 1433 hari raya aidil fitri yg terakhir
Syukur ke hadrat mu YA ALLAH masih memberi peluang kepada hamba mu ini utk meraikannya bersama keluarga dan sahabat tercinta serta insan tersayang


gambar syawal 2012
bersama keluarga tercinta


Raya ke-2
mengunjungi sanak saudara

Raya bersama girlfriend tersayang

Beraya ke rumah kak Sue @ BFLMCrew

Sebahagian dari rakan seperjuangan dari BFLMCrew


Menu utama di pagi raya :)


Mini Vacation

Hi semua assalamualaikum
agak lama aq tak men-update blog yg usang ini
agak tak berkesempatan waktu tak mengizinkan
Ok nk di jadi kan cerita cuti merdeka ke 55 baru ni aq dan member aq g bercuti ke Trengganu
hahahahaaha sebenarnya xde lah bercuti sgt
tp mcm biasa r balik Terengganu melawat buah hati yg jauh disana sambil-sambil berjalan raya katakan...
yg bercuti adalah kawan aq 2 orang ni yg tak pernah sampai ke Terengganu...
Dh alang-alang aq ajak 2 orang member aq Dila dan Mai ikut aq sekali ke Terengganu
cuti-cuti mereka kata kan :)

Dah macam pemandu pelancong bawak member aq ni berjalan pusing Terengganu
seronak sakan gila bergambar je sebab view Terengganu sgt cantik pantai dia indah biru je air laut..... tp 1 je lah cuaca sgt panas so anytime kne pkai sunglases

Bertolak dari KL hari jumaat dan tersadai selama 3 hari di Terengganu ahad baru gerak balik KL semula ....


berehat makan pagi di R&R Kuantan
dr KL ke Terengganu

Posing dulu sebelum sambung perjalanan ke Terengganu

Kami sudah sampai di Terengganu
berhenti bergambar di Pantai Kemasik,Kemaman.

Alas perut untuk makan tengahari di
Medan Makan Pantai Bt.Buruk,Kuala Terengganu
sapa orang terengganu mrsti tau nasi ayam hainan yg famous 2

Saya di salah satu tempat mercu tanda Terengganu
iaitu Masjid Kristal

Kalau pergi Terengganu tak lengkap kalau tak minum petang di
pantai sekitar Terengganu sambil menikmati makanan laut bercelup tepung
tgk lah muka member aq yg gembira dapat makan makanan laut bercelup tepung
sambil disapa angin laut yang sayup-sayup

lokasi favorite aq semestinya Pantai Teluk Ketapang
murah dan banyak pilihan jugak

Ini lah tujuan utama aq kenapa sampai Terengganu :)
jumpa marka lah


Carlie's Angle versi Malaysia
gambar kenangan sebelum pulang ke KL

Bye awak nnt kita jumpa lg
take care tau bila saya xde di sisi awak
kerja rajin2 cepat kumpul duit sikit...hahahahha :)