Pengumuman Penting(sticky post)

Silalah jenguk2 blog usang lagi
dimamah usia ni...
BACA,KOMEN boleh
COPYCAT jangan sekali

Monday, September 17, 2012

Mini Vacation

Hi semua assalamualaikum
agak lama aq tak men-update blog yg usang ini
agak tak berkesempatan waktu tak mengizinkan
Ok nk di jadi kan cerita cuti merdeka ke 55 baru ni aq dan member aq g bercuti ke Trengganu
hahahahaaha sebenarnya xde lah bercuti sgt
tp mcm biasa r balik Terengganu melawat buah hati yg jauh disana sambil-sambil berjalan raya katakan...
yg bercuti adalah kawan aq 2 orang ni yg tak pernah sampai ke Terengganu...
Dh alang-alang aq ajak 2 orang member aq Dila dan Mai ikut aq sekali ke Terengganu
cuti-cuti mereka kata kan :)

Dah macam pemandu pelancong bawak member aq ni berjalan pusing Terengganu
seronak sakan gila bergambar je sebab view Terengganu sgt cantik pantai dia indah biru je air laut..... tp 1 je lah cuaca sgt panas so anytime kne pkai sunglases

Bertolak dari KL hari jumaat dan tersadai selama 3 hari di Terengganu ahad baru gerak balik KL semula ....


berehat makan pagi di R&R Kuantan
dr KL ke Terengganu

Posing dulu sebelum sambung perjalanan ke Terengganu

Kami sudah sampai di Terengganu
berhenti bergambar di Pantai Kemasik,Kemaman.

Alas perut untuk makan tengahari di
Medan Makan Pantai Bt.Buruk,Kuala Terengganu
sapa orang terengganu mrsti tau nasi ayam hainan yg famous 2

Saya di salah satu tempat mercu tanda Terengganu
iaitu Masjid Kristal

Kalau pergi Terengganu tak lengkap kalau tak minum petang di
pantai sekitar Terengganu sambil menikmati makanan laut bercelup tepung
tgk lah muka member aq yg gembira dapat makan makanan laut bercelup tepung
sambil disapa angin laut yang sayup-sayup

lokasi favorite aq semestinya Pantai Teluk Ketapang
murah dan banyak pilihan jugak

Ini lah tujuan utama aq kenapa sampai Terengganu :)
jumpa marka lah


Carlie's Angle versi Malaysia
gambar kenangan sebelum pulang ke KL

Bye awak nnt kita jumpa lg
take care tau bila saya xde di sisi awak
kerja rajin2 cepat kumpul duit sikit...hahahahha :)



No comments:

Post a Comment